DJ Antenna & DJ Dox @112Bar


Seria nebuna de serbari de weekend continua la 112, pe Calea Victoriei. In aceasta sambata, 5.11.2022, ne bucuram de prezenta speciala a doi dintre cei mai cunoscuti DJs pe nisa hip hop beats and mash-ups.
DJ Dox nu are nevoie de prezentare, fiind asociat pe viata cu Yo!, legendarul brand MTV. A realizat si produs aceasta emisiune timp de ani buni, bucurandu-ne cu muzica de calitate si interviuri exclusive cu artisti romani sau internationali. Ca artist se regaseste pe majoritatea albumelor clasice din jurul anilor 2000 din hip hopul romanesc, in calitate de colaborator. Este participant de marca la unul dintre primele albume editate pe vinyl din hip hopul romanesc: RACLA “Plus Infinit”, alaturi de Rimaru si K-Gula, formula considerata de multi ca fiind cea mai valoroasa a trupei. Stilul sau de mix este unul extrem de antrenant, la peste 96BPM, in care regasim repere hip hop si mai ales hip hop related.
DJ Antenna, neoficial regele mash-upurilor din Bucuresti, este unul dintre cei mai prolifici elevi ai lui DJ Undoo, acesta din urma membru fondator alaturi de DJ Dox al primului crew de turntablism din Romania, a se citi Turntable Science. Antenna si-a construit cu rabdare si migala reputia lui de DJ simpatic si mega energic. Microfonul face parte din apanajul sau, iar publicul nu stie niciodata ce piesa se va suprapune pe instrumentalul cunoscut care deja se aude. Ca si DJ Dox, el abuzeaza de scratching, cuttin, mixing si beatjuggling, toate acestea fiind elemente ale DJingului, pe care colegii nostri mai tineri, posesori de consola, nu au de unde sa le cunoasca.
Vino sambata cu tot neamul pentru a urmari la munca doi baieti care tin cultura djing-ului in viata, pe plaiuri mioritice.

The event is finished.

Date

05 Nov 2022
Expired!

Time

21:00

Local Time

  • Timezone: America/New_York
  • Date: 05 Nov 2022
  • Time: 15:00

More Info

More info

Location

112 Bar, Bucuresti
More info